Eco Total
  • Eco Total - pentruun mediu curat
  • Eco Total
  • Eco Total
  • Eco Total

Ce facem

Eco Total - serviciiServiciile de bază oferite de firma noastră sunt: colectarea, transportul, depozitarea, reciclarea sau distrugerea, după caz, a deșeurilor rezultate din activitatea agentului economic (doar persoane juridice). Aceste deșeuri pot fi periculoase sau nepericuloase, iar colectarea se face de pe amplasamentul agentului economic. Gama de deșeuri colectate de societatea noastră este următoarea:

- Uleiuri uzate
- Filtre uzate
- Acumulatori uzați
- Emulsii uzate
- Deșeuri din curățări de rezervoare sau separatoare
- Ambalaje contaminate
- Noroaie de sondă
- Uleiuri cu conținut de PCB
- Carton, hârtie
- Plastic
- Sticla
- Fier
- Aluminiu
- Deșeuri din agricultură
- Deșeuri industriale
- Deșeuri din service-uri auto și spălătorii

Suntem întotdeauna pregătiți pentru procesul de colectare deseuri periculoase și nepericuloase direct de la sediul sau punctele de lucru ale clienților noștri. În acest scop, întocmim documente specifice colectării de deșeuri: Anexa 1, Anexa2, Anexa 3, Gestiunea deșeurilor. De asemenea, întocmim documentație pentru autorizații de mediu, bilanț de mediu nivel I, bilanț de mediu nivel II, precum și alte documente din aceeași gamă.

Venim în sprijinul clienților noștri și prin efectuarea de transport de deșeuri periculoase de mare tonaj, folosind autovehiculele din flota proprie. Tot în sprijinul clineților noștri punem la dispoziție containere autorizate pentru deșeuri periculoase.
Eco Total Craiova are contracte ferme cu societăți autorizate pentru reciclarea și distrugerea deșeurilor periculoase și nepericuloase. Aceste societăți dețin instalații autorizate pentru procesarea și/sau distrugerea deșeurilor.

Etichete: deseuri Craiova, colectare deseuri, colectare deseuri craiova, colectare deseuri periculoase, transport deseuri